From Partij voor de Dieren <[email protected]>
Subject Nog 1 week tot de verkiezingen!
Date March 7, 2023 10:25 AM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
Geen bijen, geen voedsel | [[link removed]] Webversie&nbsp;

Beste nieuwsbrieflezer,&nbsp;

We gaan de laatste week voor de verkiezingen in. Graag geven we je weer een update!&nbsp;Manifest voor het Platteland

Zaterdag 25 februari presenteerde partijleider Esther Ouwehand ons [[link removed]] Manifest voor het Platteland tijdens de landelijke campagne-aftrap in Den Bosch. Het manifest is ons antwoord op de omgekeerde vlag: minstens 75 procent minder koeien, varkens, kippen en andere landbouwdieren, een natuurvriendelijke landbouw zonder gif en het bevrijden van de boer uit de klem van de agro-industrie.

&nbsp;Wij willen:Meer boerenMeer natuur

Gezondheid op 1Wonen voor iedereen&nbsp;

Kijk de aftrap van de campagne [[link removed]] hier terug. Of beluister de speech van Esther Ouwehand via [[link removed]] Spotify, [[link removed]] Apple Podcasts&nbsp;of een andere [[link removed]] podcast-app.

&nbsp;Geen bijen, geen voedsel

Als tegengeluid tegen de omgekeerde vlaggenspandoeken, plaatsten wij langs de A73 in Maasbracht een [[link removed]] megaspandoek met de tekst: Geen bijen, geen voedsel. Met deze actie vragen we aandacht voor de biodiversiteit die ernstig onder druk staat. Ook worden er een paar zaken rechtgezet, zoals de Nederlandse vlag en feiten over voedsel. No farmers, no food? Geen bijen, geen voedsel!

&nbsp;

[[link removed]] Bestel nu jouw eigen miniversie van het megaspandoek (limited edition)! Het spandoek is 2 bij 1 meter, in de hoeken zitten ringen om het ergens aan te bevestigen.

In de media

Afgelopen vrijdag deed Esther Ouwehand mee aan het [[link removed]] NOS Radio 1 Debat. Hier vertelde ze over de toekomst van de Nederlandse landbouw en het doorbreken van de klimaattaboes van het kabinet. Ook was Esther zondag te gast bij [[link removed]] Buitenhof, waar ze sprak over de belangrijke keuzes die we moeten maken voor een&nbsp;gezonde toekomst.&nbsp;

&nbsp;

Uiteraard zijn wij in de aanloop naar de verkiezingen nog vaker in de media te vinden. Zaterdag 11 maart van 21.30 tot 22.00 schuift Esther Ouwehand aan bij [[link removed]] Nieuwsuur. Dinsdag 14 maart van 20.30 tot 22.10 doen wij mee aan het [[link removed]] NOS TV Debat. Mis het niet!

&nbsp;Podcast tips

Meer horen over de verkiezingen? Onze lijsttrekker voor de Eerste Kamer Niko Koffeman was te gast bij [[link removed]] BNR's Big Five. En Arjan en David geven in hun podcast [[link removed]] 365 Dagen Succesvol heel verstandig stemadvies!

&nbsp;Daarnaast brengen wij deze campagne ook onze eigen 'Je kunt nu nog kiezen'-podcast uit. Luister deze keer naar de aflevering met ons Tweede Kamerlid Frank Wassenberg. Over waarom de Partij voor de Dieren de enige echte boerenpartij is.

Hulp voor dieren in Turkije en Syriƫ

De aardbevingen in Turkije en Syriƫ hebben enorme verwoestingen achtergelaten. Veel mensen zijn alles kwijtgeraakt en hebben dringend hulp nodig. Tegelijkertijd zijn er enorm veel huisdieren en boerderijdieren die zijn achtergelaten, geen baasje meer hebben, of vastzitten in gebouwen zonder voedsel en water. Daarom zijn reddingswerkers van Animal Save Turkey en andere organisaties een parallelle en minder goed gedocumenteerde operatie begonnen. Lees [[link removed]] hier&nbsp;meer over hun belangrijke reddingsacties.

&nbsp;Jij kunt ook helpen dieren te redden!&nbsp;[[link removed]] Doneer&nbsp;wat je kan missen.&nbsp;

Machtiging

Lukt het niet om zelf naar het stembureau te gaan? Of ken je iemand die het niet gaat lukken? Je kunt ook iemand machtigen om voor jou te stemmen. Zo gaat er geen belangrijke stem verloren! Lees [[link removed]] hier&nbsp;meer over stemmen voor een vriend, familielid of kennis.&nbsp;Nog een week te gaan tot de verkiezingen. Help je mee met de laatste loodjes? Kom in actie en&nbsp;[[link removed]] bekijk hier&nbsp;wat jij kunt doen!&nbsp;Hartelijke groet,Lieke Kellerdirecteur partijbureau

[www.instagram.com/partijvddieren] [www.instagram.com/partijvddieren] Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen van de Partij voor de Dieren? Schrijf je [www.youtube.com/user/PartijvoordeDieren] hier uit.


E-mailmarketing van MailCamp
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis