From Partij voor de Dieren <[email protected]>
Subject Nog 3 weken tot de verkiezingen!
Date February 22, 2023 11:27 AM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
Doe jij al mee met de campagne? | [[link removed]] Webversie&nbsp;Beste nieuwsbrieflezer,&nbsp;De campagne voor de Provinciale Staten en waterschappen is in volle gang. Tijd voor weer een update.&nbsp;25.000 leden!

Hoera! Deze week hebben wij ons [[link removed]] 25.000ste lid ingeschreven. Sinds onze oprichting in 2002 zien we een aanhoudende groei in ledental en volksvertegenwoordigers. Waar coalitiepartijen als de VVD en het CDA in de lift naar beneden zitten wat betreft ledenaantallen, zit de PvdD in de lift omhoog. Leden vormen de basis om de partij verder uit te bouwen en ze vormen een kweekvijver voor politiek talent. Dit is dus een geweldige mijlpaal!

&nbsp;Wil jij je ook aansluiten bij de Partij voor de Dieren? [[link removed]] Word lid en ontvang een welkomstkado!&nbsp;Verkiezingsprogramma’s Benieuwd naar ons programma? Er zijn verschillende versies beschikbaar:[[link removed]] Gewone taal

[[link removed]] Gebarentaal[[link removed]] Gesproken versieCampagnepakketLaat de hele buurt weten dat de Partij voor de Dieren meedoet met de verkiezingen! [[link removed]] Bestel het gratis campagnepakket in onze webshop. Hierin zitten 2 flyers en een raamposter.&nbsp;Adopteer een stukje natuur

Deze verkiezingen gaan over het aanpakken van de vele crisissen. Zoals de stikstofcrisis, biodiversiteitscrisis, klimaatcrisis en watercrisis. Maar ook met onze [[link removed]] woudfunding pakken wij deze uitdagingen aan. Help jij mee? [[link removed]] Adopteer een stukje natuur en kies samen met ons voor een leefbare planeet voor deze en volgende generaties!

&nbsp;Evenementen

Fractievoorzitter Esther Ouwehand spreekt aanstaande zaterdag over de kloof tussen stad en platteland. Bestaat die eigenlijk wel? Willen we niet allemaal hetzelfde?&nbsp;Kijk zaterdag mee met de livestream vanaf 14:30 via ons [[link removed]] YouTube-kanaal en onze website. Én overal in het land worden filmavonden, verkiezingsdebatten en acties georganiseerd. Check de website en de social media van de PvdD in jouw provincie of waterschap.

&nbsp;Doneer

Onze campagne steunen met een [[link removed]] gift? Kies zelf een bedrag en draag direct bij aan de verkiezingscampagne. Dankzij jouw [[link removed]] donatie bereiken we nóg meer mensen.&nbsp;Podcast ‘Je kunt nu nog kiezen’

Luister deze campagne naar onze speciale ‘Je kunt nu nog kiezen’-podcast! Deze vind je in je favoriete podcastapp en is te bekijken op ons [[link removed]] YouTube-kanaal. Bekijk [[link removed]] hier de nieuwste aflevering met ons Tweede Kamerlid Leonie Vestering over de Wet Dieren.

[[link removed]] Nog 3 weken te gaan tot de verkiezingen! Kies 15 maart Partij voor de Dieren.&nbsp;Hartelijke groet,Lieke Kellerdirecteur partijbureau[www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren]

[www.instagram.com/partijvddieren] [www.instagram.com/partijvddieren] Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen van de Partij voor de Dieren? Schrijf je [www.youtube.com/user/PartijvoordeDieren] hier uit.


E-mailmarketing van MailCamp
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis