From Partij voor de Dieren <[email protected]>
Subject Werken bij de Partij voor de Dieren
Date November 2, 2022 4:16 PM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
Vacature alert | [[link removed]] Webversie&nbsp;Beste nieuwsbrieflezer,&nbsp;Wil jij een baan waarin je het verschil kunt maken voor dieren, natuur en klimaat? Deel je de idealen van de Partij voor de Dieren en kun jij deze krachtig helpen uitdragen? Solliciteer nu!Wij zoeken nieuwe collega's!

Om ons team op het partijbureau in Amsterdam te versterken zijn we op zoek naar een allround medewerker communicatie en projectondersteuning voor 40 uur per week. Ben jij een enthousiaste en ondernemende duizendpoot die graag met mensen omgaat, goed kan schrijven en graag de schouders eronder zet? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

zoekt medewerker communicatie &amp; projectondersteuning&nbsp;

Gezocht: een daadkrachtige fractiemanager met organisatietalent. Doordat jij ervoor zorgt dat binnen de fractie alles op rolletjes loopt, kan de fractie zich focussen op de politieke missie. Je speelt proactief in op organisatorische vraagstukken en brengt de doorontwikkeling en de professionalisering van de fractie verder.

Kamerfractie zoekt fractiemanager&nbsp;

Als activistische partij met een kenmerkende expressieve politiek vervult de Partij voor de Dieren een steeds grotere rol in het politieke landschap. De Tweede Kamerfractie professionaliseert verder en heeft daarom plek voor een ambtelijk secretaris. Ben jij een ervaren ambtelijk secretaris die de kernwaarden van de Partij voor de Dieren omarmt? Dit is je kans!

Kamerfractie zoekt ambtelijk secretaris&nbsp;

Wil jij jouw idealen voor een samenleving waarin duurzaamheid en mededogen centraal staan combineren met een stage in de communicatie? Binnen het communicatieteam van de Tweede Kamerfractie is ruimte voor een enthousiaste en betrokken stagiair.

Kamerfractie zoekt stagiair communicatie&nbsp;

Wie weet tot binnenkort!&nbsp;Hartelijke groet,Partij voor de Dieren

[www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen van de Partij voor de Dieren? Schrijf je [twitter.com/PartijvdDieren] hier&nbsp;uit.


E-mailmarketing van MailCamp
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis