From Partij voor de Dieren <[email protected]>
Subject Koop landbouwgrond vrij voor nieuwe natuur
Date September 28, 2022 7:22 AM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
Doe mee met onze woudfundingsactie! | [[link removed]] Webversie&nbsp;Beste nieuwsbrieflezer,&nbsp;

Vlak voor de zomer ging onze [[link removed]] woudfundingsactie van start om van landbouwgrond natuur te maken. Nederland heeft dringend meer natuur nodig. Omdat de overheid geen prioriteit geeft aan het beschermen en uitbreiden van natuur, neemt de Partij voor de Dieren het heft in eigen hand.

De actie is goed op dreef! Er zijn al heel wat vierkante meters natuur geadopteerd. Maar veel stukjes grond zijn nog steeds beschikbaar. De Partij voor de Dieren hoopt uiteraard het gehele gebied te kunnen beschermen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Doe je mee?&nbsp;

Adopteer nu één of meer vierkante meters natuur. Door jouw deelname aan deze actie kan de Partij voor de Dieren:De aankoop van landbouwgrond financieren;De landbouwgrond herinrichten als natuur;Het natuurgebied de komende tientallen jaren onderhouden;De natuur voor altijd beschermen.Voor 9,50 euro per vierkante meter:

Kun je een stukje natuur adopteren;Kun je je minilandgoed een naam geven;Ontvang je een prachtig natuurcertificaat. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen.

[[link removed]] Ik wil een stukje natuur adopteren!

Grond is schaars in ons land. Maar liefst tweederde van ons landoppervlak wordt gebruikt voor landbouw. Een ramp voor de biodiversiteit en het klimaat. Met de actie kunnen we een stuk landbouwgrond in Nispen (Noord-Brabant) omvormen naar nieuwe natuur. Hiermee zorgen we niet alleen voor de uitbreiding van het Natuurnetwerk Brabant, we geven ook een belangrijk signaal af aan het kabinet dat de tijd van afwachten en vooruitschuiven voorbij is. We moeten nú in actie komen om onze planeet leefbaar te houden voor onszelf én toekomstige generaties!

&nbsp;Sluit je aan bij het Groeiend Verzet! Ga naar [[link removed]] www.mijnnatuur.nl om deel te nemen en voor meer informatie.&nbsp;Veel dank voor je steun!&nbsp;Hartelijke groet,&nbsp;Lieke Kellerdirecteur Partij voor de Dieren

[www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen van de Partij voor de Dieren? Schrijf je [twitter.com/PartijvdDieren] hier uit.
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis