Boklansering: SD-land - vad händer när Sverigedemokraterna kommer till makten?
Blir det början på slutet av demokratins nedmontering? Eller fortsätter politiken ungefär som vanligt?

Nu lanserar vi reportageboken SD-land av Amanda Broberg. Hon har rest till de fem kommuner i Skåne och Blekinge där SD styrt under mandatperioden. Hon skildrar bråk om prideflaggor, välkomnande av ukrainska flyktingar, kommuner som laglighetsprövar lokala slöjförbud och Sverigedemokraternas kulturpolitik. i praktiken. 

Från skyltfönstret Sölvesborg till den omdiskuterade kommunen Staffanstorp, via Bjuv, Svalöv och Hörby ekar en fråga: Går det att samarbeta med Sverigedemokraterna?

- Det går tretton böcker på dussinet om Sverigedemokraternas historia men minst lika angeläget är att granska vad partiet faktiskt gör när de får chansen att utöva makt, säger Andreas Johansson Heinö, förläggare vid Timbro förlag.

Tisdag den 21 juni lanseras boken på Haymarket vid Hötorget i Stockholm, med ett samtal med Amanda Broberg och Pontus Mattsson, journalist på Sveriges radio och författare till flera böcker om Sverigedemokraterna. Samtalet leds av Svend Dahl, chefredaktör på Smedjan.  

Insläpp kl. 17.30. Samtalet drar igång 18.00. Anmälan kostar 100 kronor och då ingår både ett glas bubbel och boken. 

Köp boken här
Klicka här för att anmäla dig till lanseringen

Kontakt: Eva Reuterskiöld på Timbro förlag. E-post: [email protected], telefon: 076-495 35 50


Timbro grundades 1978 och är en del av Stiftelsen Fritt Näringsliv. Vårt uppdrag är att utveckla idéer och långsiktigt bilda opinion för marknadsekonomi, fri företagsamhet, individuell frihet och ett öppet samhälle. Vi tror på allas rätt att forma sitt eget liv, i sin egen takt och att ta ansvar för detsamma.

Timbro på Twitter   |   Timbro på Facebook   |   Skicka vidare till en vän
 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
Stiftelsen Fritt Näringsliv följer GDPR vilket betyder att vi respekterar din integritet och din rätt att ha kontroll över dina personuppgifter.
Vår integritetspolicy innehåller fullständig information, länk här
Har du några frågor så kontakta vår dataskyddsansvarig: [email protected]






This email was sent to [email protected]
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Timbro · Box 3037 · Stockholm 103 61 · Sweden