Sommar på Timbro förlag
Nu drar säsongen mot sitt slut och det firar vi med sommarmarknad, boksamtal och Ayn Rand-fest!

Sommarmarknad på Timbro förlag!
Nu på onsdag den 15 juni är det dags för en av årets höjdpunkter – sommarmarknad på Timbro förlag. Under en intensiv vår har vi hunnit lansera ett dussin titlar, och utvidgat klassikerserien med nya samlingar av Hayek och Bremer. Vi har djupdykt i liberalismens och konservatismens relation, ifrågasatt polisens prioriteringar och undersökt de svenska valrörelserna. Nu har Du chansen att träffa författarna och köpa våra klassiker och årets böcker till extra låga sommarpriser.

Vi ses onsdag den 15 juni på Kungsgatan 60. Sommarmarknaden pågår från kl 15 till kl 18 med författarsamtal från ca 16.30. Flera av vårens författare medverkar som Benjamin Dousa, Jacob Rudenstrand, Ellen Gustafsson, Catarina Kärkkäinen, Caspian Rehbinder och Daniel Åkerman. Samtalen leds av Amanda Broberg, student- och marknadsansvarig på Timbro förlag.

Ayn Rand-fest kl. 18!
Kl. 18.00 drar vi fram vinet och för att fira  att Ayn Rands klassiska bok Urkällan nu äntligen finns som ljudbok. Missa inte högläsning ur Urkällan med Stefan Sauk och en debatt med Catarina Kärkkäinen, Mattias Svensson och Kajsa Ekis Ekman!

Klicka här för att anmäla er till Ayn Rand-festen

Kontakt: Eva Reuterskiöld på Timbro förlag. E-post: [email protected], telefon: 076-495 35 50


Timbro grundades 1978 och är en del av Stiftelsen Fritt Näringsliv. Vårt uppdrag är att utveckla idéer och långsiktigt bilda opinion för marknadsekonomi, fri företagsamhet, individuell frihet och ett öppet samhälle. Vi tror på allas rätt att forma sitt eget liv, i sin egen takt och att ta ansvar för detsamma.

Timbro på Twitter   |   Timbro på Facebook   |   Skicka vidare till en vän
 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
Stiftelsen Fritt Näringsliv följer GDPR vilket betyder att vi respekterar din integritet och din rätt att ha kontroll över dina personuppgifter.
Vår integritetspolicy innehåller fullständig information, länk här
Har du några frågor så kontakta vår dataskyddsansvarig: [email protected]






This email was sent to [email protected]
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Timbro · Box 3037 · Stockholm 103 61 · Sweden