Al bijna 60.000 mensen steunen onze oproep om de natuur in Nederland te beschermen. Daarom hebben we een extra Meetup ingelast op maandag 9 december in het Paard in Den Haag.

Beste John,

Al bijna 60.000 mensen steunen onze oproep om de natuur in Nederland te beschermen. Het is belangrijk dat we ons laten horen, want dit kabinet denkt dus serieus dat het afnemen van de beschermde status van natuurgebieden een oplossing is voor de stikstofcrisis. Ze denken: ‘als er geen natuur meer is, hoef je die ook niet te beschermen.’

Van onze natuur blijf je af. De natuur is niet het probleem, de stikstofuitstoot is het probleem.

Nu ligt ons land stil en raakt de stikstofcrisis alles en iedereen: van boeren tot bouwers, van boswachters tot natuurliefhebbers. Daarom moeten we er ook samen uitkomen.



Daarom organiseren we een extra Meetup op maandag 9 december in het Paard in Den Haag. Daar presenteren we samen met Kamerleden Laura Bromet en Suzanne Kröger onze plannen om de stikstofcrisis aan te pakken en onze natuur te behouden. Geef de natuur een stem – want dat is keihard nodig.

Kom ook. Entree is gratis, meld je wel even aan.

Groet,
Jesse

Sent via ActionNetwork.org. To update your email address, change your name or address, or to stop receiving emails from GroenLinks, please click here.