From Partij voor de Dieren <[email protected]>
Subject Dierenhulp Oekraïne
Date April 17, 2022 8:05 AM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
130.455 euro ingezameld voor dieren in nood! | [[link removed]] Webversie&nbsp;

Beste nieuwsbrieflezer,

&nbsp;Om de dieren in Oekraïne te kunnen helpen, zijn wij in maart een inzamelingsactie gestart. Jullie hebben in totaal 130.455,70 euro gedoneerd! In samenwerking met lokale dierenbeschermers hebben wij al veel dieren in nood kunnen helpen.&nbsp;

Waar zijn de donaties tot nu toe aan uitgegeven?De aanschaf van busjes, vervoer is namelijk van groot belang. Hiermee zijn vossen van een bontfokkerij in het oosten van Oekraïne gered. Binnenkort krijgen de dieren een onderkomen in een opvang in Hongarije.

Samen met lokale stichtingen hebben we tonnen voedsel en medicatie aan dieren in nood geleverd.Steun aan dierenbeschermingsorganisaties die hulp bieden aan dieren op boerderijen en wilde dieren in opvangcentra, circussen en dierentuinen. Daarnaast werken zij aan sterilisatieprogramma’s voor dieren.

Tenslotte bieden we financiële steun aan dappere burgers die de zwerfdieren in hun omgeving eten geven.

De komende periode blijven wij het geld van de inzamelingsactie verder verdelen onder de organisaties en dierenbeschermers in Oekraïne. Alle donateurs die deze hulp mogelijk hebben gemaakt, bedankt!&nbsp;Hartelijke groet,Lieke Kellerdirecteur partijbureau[www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen van de Partij voor de Dieren? Schrijf je [twitter.com/PartijvdDieren] hier uit.
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis