From Timbro <[email protected]>
Subject Nu är det äntligen dags för årets klassikervecka på Timbro förlag!
Date March 28, 2022 9:10 AM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
Specialpaket, boklansering och alla klassiker till fina priser!

Ser det här mailet konstigt ut? Klicka här. ([link removed])
Bokmässepriser på Timbro förlag

Timbro förlag och Katalys ansvarar i år tillsammans för Bokmässans programserie Idéerna. Under två intensiva dagar avhandlas allt från klassiska ideologiska frågeställningar om jämlikhet och frihet till aktuella frågor som den svenska sjukvården och det amerikanska valet. Alla samtal direktsänds i UR. Hela programmet hittar du på bokmassan.se.

Med anledning av den digitala bokmässan har vi bokmässepriser på förlaget. Mellan den 25 och 27 september får ni 15 % rabatt på alla våra böcker med koden BOK15. Passa på att fynda allt från våra senaste titlar till äldre klassiker och högaktuella debattböcker.
Ange BOK15 i kassan ([link removed])

En bok om förfulningen av Sverige

Nationella riktlinjer, deprimerande resecentrum och brummande serverhallar. I hela Sverige och på olika sätt visar sig förfulningen av stadsmiljöer och landskap.

Den 16 september lanserade vi Kriget mot skönheten: ett reportage om förfulningen av Sverige. Författaren Fredrik Kullberg har gett sig ut på en imponerande reportageresa som tar oss från Kristianstads kala köpcentrum och Eskilstunas logistikparker, till butiksdöd i Sollefteå och vindkraftsparken i Piteå.

Resultatet är en angelägen berättelse om kampen mellan hårda och mjuka värden med den ständigt skavande frågan: Varför blev egentligen det moderna Sverige så fult?
Köp Kriget mot skönheten ([link removed])
Se lanseringssamtalet här ([link removed])

Säsongspremiär av Ideologipodden

Nu är Ideologipodden äntligen tillbaka igen efter säsongsuppehållet. I höstens första avsnitt diskuteras postmodernism. Vad är postmodernism, har den blivit en projektionsyta för missnöje och hur kom den egentligen till Sverige?

Gäster är Johan Lundberg, litteraturvetare och aktuell med boken När postmodernismen kom till Sverige, och Frida Jansson, ledamot i LUF:s förbundsstyrelse och aktuell med en ljudessä om postmodernism som släpps i Timbro förlags serie Eftertanke senare i höst.

Ideologipodden är en podcast om ideér och politik från Timbro förlag. I varje avsnitt avhandlas en ideologi eller idéströmning, tillsammans med två gäster. Du hittar den på vår hemsida och på andra ställen där poddar finns.
Lyssna på Ideologipodden ([link removed])

Följ oss

Under hösten kommer vi att sluta använda oss av den här sändlistan. För att fortsätta ta del av nyheter om våra böcker, författare och event, prenumerera på länken nedan!

============================================================
** Skriv upp dig här ([link removed])
Timbro grundades 1978 och är en del av Stiftelsen Fritt Näringsliv. Vårt uppdrag är att utveckla idéer och långsiktigt bilda opinion för marknadsekonomi, fri företagsamhet, individuell frihet och ett öppet samhälle. Vi tror på allas rätt att forma sitt eget liv, i sin egen takt och att ta ansvar för detsamma.
[link removed] [link removed]

** Timbro på Twitter ([link removed])
| ** Timbro på Facebook ([link removed])
| ** Skicka vidare till en vän ([link removed])
** Välj vilka utskick du vill ha från Timbro ([link removed])
** Prenumerera ([link removed])
| ** Sluta prenumerera ([link removed])

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
Stiftelsen Fritt Näringsliv följer GDPR vilket betyder att vi respekterar din integritet och din rätt att ha kontroll över dina personuppgifter.
Vår integritetspolicy innehåller fullständig information, ** länk här ([link removed])

Har du några frågor så kontakta vår dataskyddsansvarig: ** [email protected] (mailto:[email protected])
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis

  • Sender: Timbro
  • Political Party: n/a
  • Country: Sweden
  • State/Locality: n/a
  • Office: n/a
  • Email Providers:
    • MailChimp