Nyheter från Timbro förlag!
Det är mindre än ett halvår kvar till valet och partierna ligger i startgroparna för ännu en valrörelse. Men vilken roll spelar egentligen valrörelserna? 

Lansering av ny bok om partiernas valkampanjer
Hur vinner man val i Sverige? Hur viktiga är sociala medier? På vilka grunder väljer partierna sina budskap? Och hur mycket kan en valrörelse egentligen påverka stödet för ett parti?

Den 23 mars bjuder vi in till lunchseminarium med bland andra författarna och forskarna Niklas Bolin och Lars Nord, samt Expressens politiska reporter Helena Gissén. Politik är att vinna är en grundlig genomgång av 2010-talets valrörelser och går igenom allt från medlemssiffror och ekonomiska resurser till val av målgrupper och sakfrågor. 

Klicka här för att anmäla er till boklanseringen

Ny klassiker: Spontan ordning av F A Hayek
Varför slutar det så ofta i misär och förtryck när kollektivister försöker planera samhället? Varför leder människors individuella frihet till civilisation och välstånd? Nu lanserar vi en helt ny bok med Hayeks viktigaste texter.

Den 30 mars samtalar Johan Norberg och Romina Pourmokhtari på Södra Teatern om Friedrich Hayek och hans betydelse för politiken och borgerligheten i dag.

Klicka här för att anmäla er till boklanseringen

Boksamtal i Göteborg om polisen och valrörelsen
Nästa boksamtal på Kvartersscenen 2Lång i Göteborg berör den nya boken Vad ska polisen göra?, där Micael Björk diskuterar vad som behöver göras för att vända utvecklingen kring den grova brottsligheten. Även den nya boken Politik är att vinna berörs, om partiernas valkampanjer, tillsammans med Marie Grusell.

Klicka här för mer information om eventet

För recensionsexemplar eller frågor, kontakta Amanda Broberg på Timbro förlag. E-post: [email protected], telefon: 0722331335.


Timbro grundades 1978 och är en del av Stiftelsen Fritt Näringsliv. Vårt uppdrag är att utveckla idéer och långsiktigt bilda opinion för marknadsekonomi, fri företagsamhet, individuell frihet och ett öppet samhälle. Vi tror på allas rätt att forma sitt eget liv, i sin egen takt och att ta ansvar för detsamma.

Timbro på Twitter   |   Timbro på Facebook   |   Skicka vidare till en vän
 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
Stiftelsen Fritt Näringsliv följer GDPR vilket betyder att vi respekterar din integritet och din rätt att ha kontroll över dina personuppgifter.
Vår integritetspolicy innehåller fullständig information, länk här
Har du några frågor så kontakta vår dataskyddsansvarig: [email protected]






This email was sent to [email protected]
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Timbro · Box 3037 · Stockholm 103 61 · Sweden