From Partij voor de Dieren <[email protected]>
Subject Kiezers bedankt!
Date March 17, 2022 3:35 PM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
Raadszetels verdubbeld: van 33 naar 63! | [[link removed]] Webversie&nbsp;

Beste nieuwsbrieflezer,&nbsp;Vandaag vieren wij dat de Partij voor de Dieren bijna is verdubbeld in het aantal raadszetels. In totaal is de PvdD gegroeid van 33 naar 63 zetels! Hiermee is er een flinke groene en diervriendelijke groei gerealiseerd.&nbsp;

“Deze fantastische uitslag laat zien dat heel veel mensen het zat zijn dat het groen, de dierenrechten en het milieu telkens opgeofferd worden voor de kortetermijnbelangen van de mens”, zegt partijleider Esther Ouwehand. “Met deze verdubbeling gaan wij al die steden en dorpen flink vergroenen. Ik ben heel trots op al onze mensen in het land die hier zo hard voor gewerkt hebben.”

De PvdD is nu vertegenwoordigd in 29 gemeenten, dat waren er eerst 17. In de meeste nieuwe gemeenten komt de PvdD met twee zetels binnen.&nbsp;Overzicht voorlopige resultaten GR22 verkiezingenAlkmaar 2 (=)Almere 3 (=)Amersfoort 2 (+2)Amsterdam 3 (=)Apeldoorn 2 (=)Arnhem 3 (+1)Breda 2 (+2)Buren 1 (-1)Culemborg 1 (+1)

Den Bosch 1 (+1)Den Haag 3 (+1)Dordrecht 2 (+2)Enschede 1 (+1)Eindhoven 2 (+2)

Gouda 2 (+1)Groningen 4 (+1)Haarlem 2 (+2)

Heerlen 1 (-1)Leiden 4 (+1)Maastricht 2 (+2)Nijmegen 4 (+2)Pijnacker-Nootdorp 1 (-1)

Rotterdam 2 (+1)Tilburg 2 (+2)Utrecht 3 (+1)Utrechtse Heuvelrug 2 (+2)Zaanstad 2 (+1)

Zutphen 2 (+2)Zwolle 2 (+2)Iedereen die op ons heeft gestemd, bedankt!&nbsp;Hartelijke groet,Partij voor de Dieren[www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen van de Partij voor de Dieren? Schrijf je [twitter.com/PartijvdDieren] hier uit.
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis