From Partij voor de Dieren <[email protected]>
Subject Kom in actie voor Oekraïne!
Date March 3, 2022 2:05 PM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
Demonstratie voor Oekraïne in Den Haag en doneeractie voor de dieren | [[link removed]] Webversie&nbsp;

Beste nieuwsbrieflezer,

&nbsp;

Door de agressieve invasie van Oekraïne leven we sinds 24 februari in een ander Europa. Gruwelijke beelden van Oekraïners die lijden onder oorlogsgeweld van Poetin dringen dagelijks onze huiskamer binnen. Honderdduizenden mensen verlaten halsoverkop hun huis, hun land, niet wetende of en wanneer ze terug zullen keren. Families worden verscheurd omdat geliefden naar het front zijn geroepen. Ondertussen volgen Nederlandse-Oekraïners angstig wat er in hun thuisland gebeurt.

&nbsp;

Stop de oorlog!&nbsp;

Laten we zaterdag 5 maart bijeenkomen om onze solidariteit met de slachtoffers te tonen. En om een luide oproep te laten horen voor een snelle de-escalatie en een wapenstilstand. Met een boycot op Russisch gas en olie moeten we de geldstromen naar Poetins oorlogsmachine zo snel mogelijk stop zetten. Nederland moet laten zien dat er in ons land altijd plek is voor mensen die vluchten voor oorlog en geweld en we moeten hulp bieden aan landen rondom Oekraïne bij de opvang van vluchtelingen.

Kom ook in actie. Op zaterdag 5 maart om 13:00 uur aan de Koekamp (Malieveld) in Den Haag. Onze partijleider Esther Ouwehand is ook aanwezig en zal spreken over de situatie in Oekraïne en voor welke acties de PvdD pleit.

Kom samen met ons in actie voor de dieren in Oekraïne

De oorlog in Oekraïne brengt ook vele dieren in levensgevaar. Sommige mensen kunnen hun huisdier meenemen, maar heel veel dieren worden aan hun lot overgelaten of gedumpt bij een overvol asiel. Gelukkig zijn er helden in Oekraïne die voor de dieren blijven zorgen. Maar ze komen steeds moeilijker aan geld, voedsel, water en medicijnen. De Partij voor de Dieren wil een helpende hand bieden aan Oekraïners die met gevaar voor eigen leven voedsel en ander voorraden rondbrengen naar verschillende plekken in het land waar dieren in nood zijn.&nbsp;

&nbsp;

We zijn een [[link removed]] doneeractie gestart voor de organisatie Animal ID. Sinds de oorlog is uitgebroken heeft Animal ID een coördinatiecentrum opgericht in Oekraïne om ervoor te zorgen dat er voedsel en medicijnen komen voor dieren in nood en om lokale dierenhelden te helpen. [[link removed]] Lees meer informatie op onze website.

&nbsp;

Doneren? Graag onder vermelding van 'Dierenhulp Oekraïne'. Dankjewel!

[[link removed]] Ik wil doneren!

Hartelijke groet,

Lieke Keller

directeur partijbureau

[twitter.com/PartijvdDieren]

[www.instagram.com/partijvddieren]

[www.youtube.com/user/PartijvoordeDieren]

Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen van de Partij voor de Dieren? Schrijf je [[link removed]] hier uit.
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis