Nyheter från Timbro förlag!

Restriktionerna är äntligen borta och vi kan dra igång med event igen. De kommande veckorna bjuder vi in till både bokrea och boklanseringar i våra lokaler i Stockholm. 

Klicka här för att komma till våra senaste böcker

Bokrea på Kungsgatan 60
Nu är det dags för årets bokrea. Den 23 februari slår vi upp portarna i våra lokaler på Kungsgatan 60 mellan 15 och 19. Vi säljer både nya och äldre titlar till riktigt bra priser. Ett perfekt tillfälle att fynda guldkornen i vårt sortiment. Vi lovar att även gräva djupt i lagerhyllorna och plocka fram en del skojiga böcker från förr som vi säljer extra billigt. Vi har även bokrea på vår hemsida - håll utkik på timbro.se/forlag från 22 februari.

Klicka här för att köpa boken

Snart är det valrörelse igen!
Politik är att vilja, sa Olof Palme. Men går inte politik egentligen ut på att vinna? Inför valåret kommer boken Politik är att vinna. En studie av svenska valkampanjer. Forskarna Niklas Bolin, Marie Grusell och Lars Nord presenterar  en helt ny analys av hur valkampanjer egentligen går till i Sverige.

Klicka här för att köpa boken

Lansering av en ny bok om kristdemokratins idéer
Vad är egentligen kristdemokrati? Hur förhåller sig till de kristdemokratiska idealen till liberalism och konservatism? Och vad har kristdemokratin för roll i svensk politik på 2020-talet?

Nu lanserar vi boken Kristdemokrati - etik, människa, samhällssyn (Per Landgren, red)  i som går på djupet i den kristdemokratiska idétraditionen. Den 3 mars bjuder vi in till lanseringssamtal på Timbro där bland andra Nike Örbrink och Joel Halldorf kommer att kommentera boken.

Klicka här för att anmäla er till boklanseringen

Därför är inte Sverigedemokraterna ett borgerligt parti
I en ny essä - Landet lika: Om frihet och populism tar sig Sten Tolgfors an den Sverigedemokratiska synen på frihet. Och finner att den är väsentligt annorlunda än det borgerliga frihetsidealet. För SD är friheten varken ett medel eller mål, skriver Tolgfors.

Klicka här för att köpa essän

Nytt avsnitt av Ideologipodden: Vad innebär egentligen rättspositivism?
Vad är lagen - och vad bör den vara? I det senaste avsnittet av Ideologipodden diskuteras den så kallade rättspositivismen och den kritik som riktats från bland annat naturrättsligt håll. Gäster är Frida Jansson, jurist och skribent på Smedjan, samt Adam Danieli, också skribent på Smedjan och juriststudent. Programledare är Amanda Broberg.

Klicka här för lyssna på avsnittet

För recensionsexemplar eller frågor, kontakta Amanda Broberg på Timbro förlag. E-post: [email protected], telefon: 0722331335.


Timbro grundades 1978 och är en del av Stiftelsen Fritt Näringsliv. Vårt uppdrag är att utveckla idéer och långsiktigt bilda opinion för marknadsekonomi, fri företagsamhet, individuell frihet och ett öppet samhälle. Vi tror på allas rätt att forma sitt eget liv, i sin egen takt och att ta ansvar för detsamma.

Timbro på Twitter   |   Timbro på Facebook   |   Skicka vidare till en vän
 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
Stiftelsen Fritt Näringsliv följer GDPR vilket betyder att vi respekterar din integritet och din rätt att ha kontroll över dina personuppgifter.
Vår integritetspolicy innehåller fullständig information, länk här
Har du några frågor så kontakta vår dataskyddsansvarig: [email protected]






This email was sent to [email protected]
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Timbro · Box 3037 · Stockholm 103 61 · Sweden