Tack för i år - och god jul från Timbro förlag!

Hela 27 böcker blev det från Timbro förlag i år - och utöver det massa boklanseringar, samtal och poddavsnitt. Stort tack till alla er som läst, lyssnat och deltagit. 

Klicka här för att komma till våra senaste böcker

Bli medlem i vår bokklubb!
Inför nästa år finns åter erbjudandet om att bli medlem i Timbro förlags bokklubb. Som medlem får du all vår nyutgivning direkt hem i brevlådan. 

För ett helår kostar detta endast 2295 kr vilket motsvarar en rabatt på minst 1000 kr jämfört med ordinarie pris på hemsidan.

Är du student är det ännu billigare: bara 1495 kr! 

Skicka ett mail till Amanda Broberg på [email protected] om du vill teckna ett årsabonnemang! 

Med det tackar vi för detta år och tar lite välbehövd julledighet. Men redan i januari är vi tillbaka igen med nya böcker och event. Först ut är Myndig - en samling texter av Fredrika Bremer som utgör det senaste tillskottet i vår klassikerutgivning.  

Tills dess: Från oss på Timbro förlag till er alla - en riktigt god jul!

Klicka här för att köpa vår senaste klassiker

För recensionsexemplar eller frågor, kontakta Amanda Broberg på Timbro förlag. E-post: [email protected], telefon: 0722331335.


Timbro grundades 1978 och är en del av Stiftelsen Fritt Näringsliv. Vårt uppdrag är att utveckla idéer och långsiktigt bilda opinion för marknadsekonomi, fri företagsamhet, individuell frihet och ett öppet samhälle. Vi tror på allas rätt att forma sitt eget liv, i sin egen takt och att ta ansvar för detsamma.

Timbro på Twitter   |   Timbro på Facebook   |   Skicka vidare till en vän
 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
Stiftelsen Fritt Näringsliv följer GDPR vilket betyder att vi respekterar din integritet och din rätt att ha kontroll över dina personuppgifter.
Vår integritetspolicy innehåller fullständig information, länk här
Har du några frågor så kontakta vår dataskyddsansvarig: [email protected]






This email was sent to [email protected]
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Timbro · Box 3037 · Stockholm 103 61 · Sweden