Lees hier meer over de nieuwe uitgave van Zicht Magazine, een studieblad van het Wetenschappelijk Instituut voor de SGP.
Kun je de overheid vertrouwen?

Afgelopen week verscheen de nieuwste Zicht editie: ''Kun je de overheid vertrouwen?''. In dit themanummer leest u onder andere bijdragen van Reinier van Zutphen (nationale ombudsman), Arnout van Cruyningen (historicus en monarchie-expert) en Tweede Kamerlid Chris Stoffer, over vertrouwen in de politiek. Van harte bij u aanbevolen!

Aankondiging Internationale conferentie SGPI

D.V. op vrijdag 29 oktober organiseert SGP-Internationaal een internationale conferentie met als thema:

‘Trust and distrust. Experiences and lessons from the coronacrisis’.

SGP partijleider en Tweede Kamerlid Kees van der Staaij zal het thema belichten vanuit zijn ervaringen met de politieke aspecten van de coronacrisis. Daarna zal er een paneldiscussie plaatsvinden. Het avondprogramma begint om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. De voertaal is Engels. De conferentie zal plaatsvinden in Kasteel de Vanenburg, Vanenburgerallee 13, 3882 RH Putten.

Aanmelden is noodzakelijk. Klik op de knop om aan te melden.

Aankondiging Guidolezing 2021

Woensdagavond 24 november 2021 D.V. zal de jaarlijkse Guido-lezing plaatsvinden in het NBC-congrescentrum te Nieuwegein. Mevrouw prof. dr. B. M. Buurman, chief nursing officer, hoopt een boeiende en actuele lezing te houden over de lessen die te trekken zijn uit de coronacrisis met het oog op de kwaliteit van de gezondheidszorg, nu en in de toekomst.

De zaalcapaciteit in Nieuwegein is helaas beperkt. Daarom is er ook de mogelijkheid om, deel te nemen door middel van een livestreaming via het Youtube kanaal van het WI-SGP. Aanvang 20.00 uur. Meld u snel aan. U ontvangt dan nadere informatie van ons over deze bijeenkomst en/of de link voor de livestream. Van harte welkom!

Stageplekken in 2022

In 2022 zijn er twee stageplekken beschikbaar voor studenten (Master of Bachelor) die stage willen lopen bij het Wetenschappelijk Instituut voor de SGP.

Wij bieden stagiaires de mogelijkheid om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan een project, bijvoorbeeld door onderzoek te doen ten behoeve van een publicatie of daarvoor een bijdrage te schrijven. Ook is denkbaar dat een stagiair meewerkt aan de samenstelling en redactie van een themanummer van het kwartaaltijdschrift Zicht. Wel vinden wij het belangrijk dat het thema van het WI-project of Zicht-nummer aansluit bij het vakgebied van de studie en de persoonlijke interesse van de stagiair. Van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Deze e-mail is persoonlijk aan u gericht. Wij vragen deze e-mail niet door te sturen ter voorkoming dat anderen uw nieuwsbriefvoorkeuren aanpassen.