From Partij voor de Dieren <[email protected]>
Subject Het stemmen is begonnen!
Date March 16, 2021 2:24 PM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
Deel onze Progressieve Zweefvlieg Checker | [[link removed]] Webversie&nbsp;

Beste nieuwsbrieflezer,

&nbsp;

Het stemmen is begonnen! Ken jij iemand die nog zweeft tussen Partij voor de Dieren en GroenLinks, D66, SP, PvdA of Volt? Voor hen hebben we de [] Progressieve Zweefvlieg Checker. Veel partijprogramma’s zien er veelbelovend uit, maar wat blijft er over van al die mooie beloften na 17 maart? Wij hebben hun stemgedrag gecheckt! In het overzicht zie je de verschillen in stemgedrag tussen de Partij voor de Dieren en GroenLinks, D66, SP en PvdA over voor ons belangrijke thema's. Volt is toegevoegd op basis van hun programma. Klik [] hier voor de Zweefvliegchecker en breng de zwevers in jouw omgeving ervan op de hoogte!

Het boek van Esther Ouwehand is nu kosteloos te beluisteren op [[link removed]] Spotify en [[link removed]] Soundcloud. ‘Dieren kunnen de pest krijgen. En dan?’ is ingesproken door onze lijstduwer Babette van Veen.

De Partij voor de Dieren wil er alles aan doen om een nieuwe pandemie te voorkomen. En dat kan. Samen kunnen we zorgen dat we een pandemie als covid-19 niet nog een keer hoeven meemaken. Hoe? Bekijk onze video [[link removed]] ‘A Viral Spiral’ van Steve Cutts en ingesproken door Georgina Verbaan. Deel de video op [[link removed]] Facebook&nbsp;en&nbsp;[[link removed]] Instagram.

&nbsp;

Op ons YouTube-kanaal staan al onze campagne-video’s. Benieuwd? Bekijk ze [] hier!

&nbsp;

Klimaatwet 1.5In minder dan een week tijd is onze petitie voor een écht effectieve klimaatwet al zo'n 7000 keer ondertekend! Met al deze ondersteuning kunnen we een nog duidelijkere vuist maken voor een klimaatwet die ervoor zorgt dat de opwarming van de aarde onder de 1,5°C blijft. Teken de [[link removed]] petitie ook en deel deze met iedereen met een groen hart. We kunnen geen compromissen sluiten over de toekomst van de planeet. De tijd is nú!

[[link removed]] Teken de petitie!

Hartelijke groet,

Lieke Kellerdirecteur partijbureau

[twitter.com/PartijvdDieren]

[www.instagram.com/partijvddieren]

[www.youtube.com/user/PartijvoordeDieren]

Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen van de Partij voor de Dieren? Schrijf je [[link removed]] hier uit.
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis