From Partij voor de Dieren <[email protected]>
Subject De campagne is in volle gang!
Date February 16, 2021 3:45 PM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
Update Tweede Kamerverkiezingen | [[link removed]] Webversie&nbsp;

Beste nieuwsbrieflezer,

&nbsp;

De campagne is in volle gang. Zo hebben we een speciale [[link removed]] campagnewebsite gelanceerd, waarop alles over de verkiezingen te vinden is. Ons verkiezingsprogramma is er in verschillende vormen. Naast de reguliere versie is deze ook beschikbaar in gewone taal, gebarentaal, in het Engels, Fries en om te luisteren.

[[link removed]] Ga naar Plan B

Het boek [[link removed]] ‘Dieren kunnen de pest krijgen. En dan?’ van Esther Ouwehand is nu ook te koop bij de lokale boekhandel. Maar als je [[link removed]] lid wordt, krijg je het boek van ons cadeau. Komende zaterdag van 19.00 tot 20.00 kan je gelijk al jouw vragen over het boek stellen aan Esther tijdens de live Q&amp;A. Je kan meekijken op onze [[link removed]] YouTube, [[link removed]] website en [[link removed]] Facebook.&nbsp;

&nbsp;

In de media kan je niet om ons heen. Afgelopen zondag was Esther nog te gast bij [[link removed]] Op1 om te vertellen over onze plannen. En in [[link removed]] Buitenhof ging het zondag over het [[link removed]] kort geding dat we hebben aangespannen over poststemmen. Ook op straat doen we er alles aan om ons zichtbaar te maken. Sinds vandaag rijdt er door Amsterdam een speciale Coronatram ter ere van het boek van Esther!&nbsp;

Foto: Thomas Schlijper

In onze webshop zijn Plan B mondkapjes verkrijgbaar, of ga jij liever voor de snorharen?

[[link removed]] Ik wil een PvdD-mondkapje

Deel ons nieuws met al jouw vrienden, familie en op social media. Op naar een mooi resultaat bij de Tweede Kamerverkiezingen!

Hartelijke groet,

&nbsp;

Lieke Kellerdirecteur partijbureau

[twitter.com/PartijvdDieren]

[www.instagram.com/partijvddieren]

[www.youtube.com/user/PartijvoordeDieren]

Wil je geen nieuwsbrieven en uitnodigingen meer ontvangen van de Partij voor de Dieren? Schrijf je [[link removed]] hier uit.
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis