Ser det här mailet konstigt ut? Klicka här.
Black Friday på Timbro förlag

Fredag den 27 november är det Black Friday på Timbro förlag. Passa på att fixa alla julklappar redan nu eller unna dig själv fler böcker till den egna läshögen.

Vi har 30% rabatt på allt - hela dagen!

Ange rabattkoden BF30 i kassan

Böcker i urval

Så roligt ska vi inte ha det, Mattias Svensson
Alkoholpolitikens egen coffetable-bok som skildrar tvåhundra år av mer och mindre framgångsrika försök att reglera svenskars drickande.

När postmodernismen kom till Sverige, Johan Lundberg
Från 1980-talets kulturdebatt med Horace Engdahl i spetsen, via Svenska Akademien, kulturprofilen och Sara Danius till dagens myndigheter och universitet där normkritik blivit vardagsmat. En av höstens mest uppmärksammade böcker som recenserats i SvD, Aftonbladet, DN och Expressen.

Kriget mot skönheten: En reportagebok om förfulningen av Sverige, Fredrik Kullberg
Från Sollefteå i norr till Kristanstad i söder. Journalisten Fredrik Kullberg har rest mellan mängder av resecentrum, logistikparker och gallerior. Frågan som ställs är: varför blev egentligen det moderna Sverige så fult? 


Edmund Burke: Konservatismens profet, Claus Bryld
Vem var egentligen konservatismens fader? Att förstå människan Edmund Burke är en lika stor utmaning som att förstå hands banbrytande verk. 

Klämd mellan marknad och stat, Olof Hallonsten
Vad sker i ett samhälle som i allt högre utsträckning präglas av marknadens spelregler eller statlig styrning? I sociologen Olof Hallonstens nya bok skildras idéerna om ett samhälle präglat av olika värdesfärer. 

Pocket i urval

Mellan klan och stat, Per Brinkemo
Nyutgåva från 2020 av den populära boken Mellan klan och stat. Brännande aktuell efter höstens debatt om klaner. 

Feminism - en antologi, Isobel Hadley-Kamptz (red.)
Varför behandlas män och kvinnor olika i vården, och vad är egentligen patriarkatet? I sju kapitel behandlas feminism från olika perspektiv. Texter av bland annat Lena Andersson, Linda Skugge och Myra Åhbeck Öhrman. 

Timbro förlags klassikerserie: vi håller klassikerna vid liv.
Somliga böcker blir aldrig gamla. Isaiah Berlin, Adam Smith och Milton Friedman har inspirerat generationer av liberala tänkare. Du hittar deras viktigaste verk i vår klassikersamling. 

Timbro förlags essäserie presenterar nya och gamla svar på eviga frågor om människan, samhället och politiken. Nya svenska orginaltexter varvas med översättningar.

Essäer i urval:
Sanningen som politiskt slagfält, Ulf Bjereld och Marie Demker
När LO stoppade invandringen, Caspian Rehbinder
Grupptillhörighet är inte politik, Lena Andersson

INFO: Erbjudandet gäller fredagen den 27 november med rabattkoden BF30 på timbro.se/forlag. Fri frakt vid köp över 200 kr. Erbjudandet gäller inte Timbro förlags bokklubb. Gäller så långt lagret räcker. 

Fler böcker till fantastiska priser hittar du här!

Följ oss

Under hösten kommer vi att sluta använda oss av den här sändlistan. För att fortsätta ta del av nyheter om våra böcker, författare och event, prenumerera på länken nedan! 

Skriv upp dig här

Timbro grundades 1978 och är en del av Stiftelsen Fritt Näringsliv. Vårt uppdrag är att utveckla idéer och långsiktigt bilda opinion för marknadsekonomi, fri företagsamhet, individuell frihet och ett öppet samhälle. Vi tror på allas rätt att forma sitt eget liv, i sin egen takt och att ta ansvar för detsamma.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
Stiftelsen Fritt Näringsliv följer GDPR vilket betyder att vi respekterar din integritet och din rätt att ha kontroll över dina personuppgifter.
Vår integritetspolicy innehåller fullständig information, länk här
Har du några frågor så kontakta vår dataskyddsansvarig: [email protected]