From Partij voor de Dieren <[email protected]>
Subject 27 september staken we voor het klimaat!
Date September 16, 2019 1:23 PM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
Staak je mee voor het klimaat?

[Webversie]([link removed])

[Naar website]([link removed])

[Webwinkel]([link removed])

[Standpunten]([link removed])

[Contact]([link removed])

Beste lezer, Na een extreem hete zomer vol verbroken hitterecords, stal- en bosbranden is het duidelijker dan ooit: we moeten NU en met kracht in actie komen tegen klimaatverandering. En dat gaan we eisen ook: op 27 september bij de klimaatstaking in Den Haag!

[Klik hier om met ons mee te staken!]([link removed])

Eind september komen de wereldleiders bij elkaar op de Klimaattop in New York. Tijdens de top worden over de hele wereld stakingen georganiseerd om de leiders duidelijk te maken dat ze niet langer wegkomen met halve maatregelen. Het is heel helder: de opwarming van de aarde mag niet boven de 1.5 graden komen, en daar hebben we nu maatregelen voor nodig. Boven de 1.5 graad wordt klimaatverandering volstrekt onvoorspelbaar en onbeheersbaar. De Klimaatwet 1.5 die de Partij voor de Dieren dit najaar gaat indienen, garandeert zulke maatregelen - in tegenstelling tot de huidige Klimaatwet, een halfbakken poging die gokt met de levens van toekomstige generaties. De Partij voor de Dieren eist daadkracht van ons kabinet en van de wereldleiders. We moeten doen wat nodig is, en wel nu! Staak je met ons mee?Wij zorgen voor protestborden en T-shirts om tijdens de staking goed zichtbaar te zijn als Partij voor de Dieren.

[Klik hier om met ons mee te staken!]([link removed])

 Meer informatie volgt nog, maar zet het alvast in je agenda! Groet,Marianne Thieme

[partijvoordedieren.nl]([link removed])

Partij voor de DierenPostbus 176221001 JM AmsterdamTelefoon 020 5203870Triodos bankrekening nr. (IBAN): NL94 TRIO 0212486934  

  Wil je geen e-mails meer ontvangen van de Partij voor de Dieren? Klik dan hier.
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis