Nieuwsbrief WI-SGP - november 2020
Boekpresentatie en debat over populisme

Vanavond, maandagavond 2 november, kunt u online de boekpresentatie en het debat volgen naar aanleiding van het boek 'Concurrent of bondgenoot: een christelijk perspectief op populisme'. Met o.a. Kees van der Staaij, Gertjan Schutte en Cor Verkade. Om 20.00 uur begint de bijeenkomst. Vanaf 19.45u gaat de streaming online. Klik op onderstaande oranje balk.

China: duif of draak

'Linksom of rechtsom krijgt u met China te maken. Daarom moeten overheden, ondernemers, onderwijsinstellingen en anderen een goede China-strategie ontwikkelen.’ Dat zegt Adjiedj Bakas, Chinakenner en trendwatcher in het nieuwste nummer van Zicht.

Eind oktober verscheen deze editie over China. Allerlei aspecten komen aan de orde, waaronder ook de positie van de christelijke kerken in het land van keizer Xi Jinping

Meer informatie over ZICHT China: duif of draak
Guido-lezing over zorgkwaliteit in corona-tijd

Dinsdagavond 17 november vindt DV de jaarlijkse Guido-lezing plaats. Mevrouw prof. dr. B. M. Buurman, chief nursing officer, hoopt een boeiende en actuele lezing te houden onder de titel 'De kroon op het werk? Over zorgkwaliteit in corona-tijd'. Een kleine groep deelnemers mogen we 's avonds in Nieuwegein verwelkomen. Andere geïnteresseerd kunnen uiteraard deelnemen via een livestreaming. Aanvang 20.00 uur. Meld u snel aan!

Guido Academie 2020 over VRIJHEID

De succesvolle Guido Academie van 2019 over tolerantie krijgt dit jaar een vervolg. Op dinsdag 29 december 2020 hopen we in Amersfoort bijeen te komen voor een diepgravende en boeiende studiedag over het thema VRIJHEID. Speciaal welkom voor jonge SGP'ers, studenten en fractie-assistenten. De inschrijving is al geopend.

Meer over de Guido-Academie
Deze e-mail is persoonlijk aan u gericht. Wij vragen deze e-mail niet door te sturen ter voorkoming dat anderen uw nieuwsbriefvoorkeuren aanpassen.