From Partij voor de Dieren <[email protected]>
Subject Campagnenieuws en reminder Klimaatmars
Date November 9, 2023 4:00 PM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
[[link removed]] Webversie&nbsp;

Beste nieuwsbrieflezer,&nbsp;

De verkiezingscampagne is in volle gang! Onze kandidaten komen in actie bij vele [[link removed]] debatten en evenementen. Zoals het prachtige [[link removed]] interview van Leon Verdonschot met onze lijsttrekker Esther Ouwehand. Terugluisteren als [[link removed]] podcast kan ook!

&nbsp;

Daarnaast vind je ons [[link removed]] verkiezingsprogramma nu ook in een [[link removed]] gesproken versie en in [[link removed]] gebarentaal. Ons verkiezingsprogramma in gewone taal en in het Engels volgt snel. En door heel het land voeren onze actieve leden natuurlijk ook campagne.

&nbsp;Wil jij ook meedoen? Check [[link removed]] hier wat jij kunt doen!Meer ruimte voor wonen en natuur

Als we ons land op een slimme manier herverdelen, pakken we veel problemen in één keer aan. Maar liefst de helft (!) van ons land wordt gebruikt voor de vee-industrie. Daardoor is er te weinig ruimte voor woningen en natuur. En worstelen we met stikstof, broeikasgassen, en de vervuiling van bodem, lucht en water. Daarnaast is er een grote kans dat ziekten overspringen van dier op mens, zoals corona.&nbsp;We kunnen zorgen voor méér natuur en biodiversiteit, meer ruimte voor natuur-inclusief gebouwde huizen, een schonere leefomgeving en een veiligere wereld voor iedereen. Dat hoeft niet eens veel geld te kosten. Het vergt vooral verstandige keuzes.&nbsp;

Benieuwd wat die verstandige keuzes inhouden? Ons&nbsp;wetenschappelijk bureau, de Nicolaas G. Pierson Foundation, zet het allemaal voor je op een rijtje in deze [[link removed]] explainer video. Check ook hun [[link removed]] website voor meer info.

Loop mee met de Klimaatmars!

Niet vergeten! Zondag is het tijd voor actie. Loop samen met ons mee tijdens de grote [[link removed]] Klimaatmars in Amsterdam. We moeten het tij keren. Voor het klimaat, voor het milieu, voor de natuur, voor de Aarde en ál haar bewoners. Kom naar het protest en eis een toekomst!

Onze kandidaat-Kamerleden Kostić en van Raan zijn erbij. Singer-songwriter [[link removed]] Florian Wolff begeleidt ons muzikaal tijdens de mars. Na de mars spreekt lijsttrekker Ouwehand op het podium op het Museumplein.

ProtestbordjeKom jij ook? Wees creatief, bedenk een mooie leus en neem jouw zelfgemaakte protestbordje mee! Je kunt natuurlijk ook een protestbordje van de Partij voor de Dieren dragen. Die delen we op het protest zelf uit.Datum: Zondag 12 novemberTijd: Verzamelen vanaf 12.00 uur, wees er uiterlijk 12.30 uur. De mars start om 13.00 uur.

Locatie: Amsterdam. De route loopt van de Dam naar Museumplein.Meer info: [[link removed]] klimaatmars.nl

Op de hoogte blijven? De laatste praktische info ontvangen? [[link removed]] Meld je aan! Neem iedereen mee, met z'n allen staan we sterk!

[[link removed]] &nbsp;Ja, ik loop mee met de Klimaatmars! »&nbsp;

Kom in actie. Doe mee met het protest. Samen keren we het tij!&nbsp;

Hartelijke groet,Partij voor de Dieren[[link removed]]

Je ontvangt dit bericht omdat je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Je kunt je [[link removed]] hier uitschrijven.&nbsp;
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis