Lilian Marijnissen, Lodewijk Asscher en ik een gezamenlijke boodschap aan het kabinet.
Beste John,

Wat gaat deze regering doen om de grote maatschappelijke problemen waarmee we kampen aan te pakken? Er is zo’n gebrek aan actie wat betreft de aanpak van de klimaatcrisis, het lerarentekort, de woningnood, de tekorten in de zorg - het is bijna teveel om op te noemen. Tegelijkertijd winnen multinationals het van mensen onder dit rechtse beleid van Rutte.

Daar heb ik het ook vaak over met de SP en PvdA. Hoe vaker we elkaar spreken, hoe sterker onze overtuiging om hier samen een alternatief voor te bieden. Een progressief en links verhaal voor een nieuw tijdperk dat aanbreekt. Een verhaal van hoop over onze gedeelte toekomst. Van oude waarden en nieuwe ideeën. Van solidariteit, menselijkheid en duurzaamheid.

Daarom hebben Lilian Marijnissen, Lodewijk Asscher en ik een gezamenlijke boodschap aan het kabinet. Dit keer houden we geen Meetup, zoals je van GroenLinks gewend bent, maar een gezamenlijke bijeenkomst. Samen met de PvdA en de SP in de Tolhuistuin Amsterdam, morgenavond 3 maart. Om een heldere boodschap aan het kabinet te geven.


Ik ben erbij
Jesse
Sent via ActionNetwork.org. To update your email address, change your name or address, or to stop receiving emails from GroenLinks, please click here.