From Partij voor de Dieren <[email protected]>
Subject Levenslang houdverbod voor dierenbeulen
Date May 16, 2023 3:44 PM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
Breaking news - "Eindelijk kunnen we dieren beter beschermen" | [[link removed]] Webversie&nbsp;Beste nieuwsbrieflezer,&nbsp;Het is een geweldige dag voor de dieren!&nbsp;Maar liefst 3 grote doorbraken vandaag in de Tweede Kamer:

Al sinds de oprichting van de Partij voor de Dieren strijden we voor een [[link removed]] levenslang houdverbod voor dierenbeulen en vandaag is het gelukt. De rechter kan door onze wetswijziging ernstige dierenmishandelaars een levenslang verbod op het houden van dieren geven.

De maximale [[link removed]] gevangenisstraf voor dierenmishandelaars gaat [[link removed]] van 3 naar 5 jaar.

Het wordt [[link removed]] verboden om je eigen huisdier te doden. Het is nu al verboden om je eigen hond of kat te doden, maar door onze voorstellen wordt dit uitgebreid naar bijvoorbeeld hamsters en cavia’s.

[[link removed]] Ik wil hier meer over lezen&nbsp;

PvdD-Kamerlid Frank Wassenberg: “Eindelijk, eindelijk, eindelijk kunnen we dieren beter beschermen tegen dierenbeulen en horrorfokkers. Daar hebben we jaren hard voor geknokt. Dieren zijn geen dingen, maar wezens met gevoel. Het zijn extra kwetsbare slachtoffers die zichzelf niet kunnen beschermen. Daarom is het aan ons, aan de Tweede Kamer als medewetgever, om de rechter de mogelijkheid te bieden om die dieren beter te beschermen.”&nbsp;Wij blijven strijden voor de dieren, daar kun je op rekenen!&nbsp;Hartelijke groet,Partij voor de Dieren

[www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen van de Partij voor de Dieren? Schrijf je [twitter.com/PartijvdDieren] hier&nbsp;uit.


E-mailmarketing van MailCamp
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis