From Partij voor de Dieren <[email protected]>
Subject Adopteer een stukje natuur voor Moederdag
Date May 7, 2023 6:03 AM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
Help mee landbouwgrond om te vormen tot natuur | [[link removed]] Webversie&nbsp;Beste nieuwsbrieflezer,&nbsp;Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor Moederdag? Geef een stukje natuur cadeau met onze woudfundingsactie!Voor slechts 9,50 per m² adopteer je een stukje landbouwgrond dat we omvormen tot natuur. Dit stukje kun je zelf een naam geven, bijvoorbeeld die van je moeder.

Doe je mee? Dan kunnen wij:De aankoop van landbouwgrond financierenDe landbouwgrond herinrichten als natuurDe natuur voor altijd beschermen

[[link removed]] Ja, ik geef een stukje natuur cadeau

&nbsp;Waarom deze actie?

Grond is schaars in ons land. Maar liefst tweederde van ons landoppervlak wordt gebruikt voor landbouw. Een ramp voor de biodiversiteit en het klimaat. Met de actie kunnen we een stuk landbouwgrond in Nispen (Noord-Brabant) omvormen tot nieuwe natuur. Hiermee zorgen we niet alleen voor de uitbreiding van het Natuurnetwerk Brabant, we geven ook een belangrijk signaal af aan het kabinet dat de tijd van afwachten en vooruitschuiven voorbij is. We moeten nú in actie komen om onze planeet leefbaar te houden voor onszelf én toekomstige generaties!

Let op!Bestel jouw cadeautje uiterlijk&nbsp;woensdag 10 mei. Dan sturen wij het op tijd voor Moederdag naar je op.Hartelijke groet,Lieke Kellerdirecteur partijbureau[www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen van de Partij voor de Dieren? Schrijf je [twitter.com/PartijvdDieren] hier uit.


E-mailmarketing van MailCamp
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis