From Partij voor de Dieren <[email protected]>
Subject Werken bij de Partij voor de Dieren
Date May 1, 2023 2:49 PM
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
  Links have been removed from this email. Learn more in the FAQ.
Vacature alert | [[link removed]] Webversie&nbsp;

Wij zoeken nieuwe collega's!Beste nieuwsbrieflezer,&nbsp;

Wil jij je creatieve vaardigheden inzetten voor een betere wereld? Zijn politiek en video jouw passies? Heb jij ideeën om de taaie politieke werkelijkheid op een aantrekkelijke manier tot leven te brengen op sociale media? Dit is je kans!&nbsp;De Partij voor de Dieren zoekt een bevlogen videograaf voor de Tweede Kamerfractie.&nbsp;Een baan in het hart van de politiek waar je het verschil kunt maken voor dieren, natuur en klimaat.

Kamerfractie zoekt videograaf

Wil jij onze beweging groter maken? En met groter bedoelen we ook echt wereldwijd. Onze internationale stichting zoekt een medewerker Organisatie & Communicatie!&nbsp;

De Animal Politics Foundation (APF) is de stichting achter de internationale beweging van de Partij voor de Dieren. De APF biedt wereldwijd ondersteuning aan mensen en organisaties die zich inzetten voor dieren, klimaat, natuur en milieu, zoals de inmiddels 20 andere partijen voor de dieren wereldwijd.

zoekt medewerker Organisatie &amp; Communicatie

Staat jouw droombaan er niet tussen? Houdt onze [[link removed]] vacaturepagina in de gaten. We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures.&nbsp;Wie weet tot binnenkort!&nbsp;Hartelijke groet,Partij voor de Dieren

[www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] [www.facebook.com/PartijvoordeDieren] Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen van de Partij voor de Dieren? Schrijf je [twitter.com/PartijvdDieren] hier&nbsp;uit.


E-mailmarketing van MailCamp
Screenshot of the email generated on import

Message Analysis